CAD tekeningen met visual tour

Wij bieden u met de visual tour een modern 3D marketing instrument. De visual tour is een 3D rondleiding door uw bedrijf, showroom, winkel, digitale archief of vastgoed project. Onze 3D specialisten kunnen een perfecte digitale visual tour maken van de actuele situatie of de nog te bouwen situatie. De bezoeker kan zelf navigeren door de visual tour. Onderweg zijn er promotionele hotspots aangemaakt. Een hotspot linkt de visual tour naar een objectfoto, object film of naar tekstuele content. Zo wandelt de bezoeker letterlijke en figuurlijk door uw pand.

De visual tour is een informatieve en beeldvormende verkenning door uw winkel, museum, school of bedrijf. Er zijn tal van bedrijfspresentaties te bedenken. Onze Visual tour projectleider denkt graag met u mee. Hij heeft veel ervaring en kan u tal van praktijkvoorbeelden laten zien van de visual tour. Onze klanten, zoals Intratuin, krijgen zeer enthousiaste reacties van hun bezoekers. De visual tour laat zien dat u met uw tijd meegaat. En u kunt onderbelichte producten en diensten nu nog eens goed in de schijnwerpers zetten.

De CAD engineer en 3D specialist werken samen op de realisatie van de visual tour. De CAD engineer houdt zich bezig met het maken de CAD tekeningen, als perfecte nabootsing van de situatie. De 3D specialist ontwikkelt visual tour visualisaties en interactieve animaties. Wij ontwikkelen dit alles in Indonesië om kosten voor u te besparen. Wij beschikken in Indonesië over een eigen team met hoog opgeleide enthousiaste engineers. De projectleiding is in handen van een Nederlandse projectcoördinator van the Engineering Factory.


Voorbeelden:
  • » winkelinrichting
  • » verbouwing
  • » traplift routes