Handmatig vectoriseren

Wij beschikken in India over een professioneel team voor het handmatig vectoriseren van ruimtelijke kaarten. De analoge kaarten uit het archief worden gedigitaliseerd op hoge resolutie. De cartografen beschikken over professionele hardware en software om op hoog inzoomniveau vanuit een overlay, de ingescande kaart, plattegrond of tekening handmatig te vectoriseren. Handmatig vectoriseren is dé techniek als precisie van de geografische ligging meespeelt. Wij geloven dat dit zeker het geval is bij vectoriseren van landkaarten met kadastrale gegevens.

Vectoriseren voor de perfecte digitale kaart

Het met precisie tekenen en actualiseren van digitale geografische kaarten vergt de juiste kennis, discipline en vooral veel tijd. Een perfecte digitale kaart integreert informatie van meerdere bronnen op een extreem accuratesseniveau. Kwaliteitsoperaties op het gebied van vectoriseren, georefereren, luchtfoto updates, data conversie, geo coderen en fotogrammetrie vragen om goed aangestuurde cartografen uit India die met een lager uurtarief veel meer tijd kunnen besteden aan nauwkeurigheid.

Ons team in India richt zich op het vectoriseren van plattegronden, landkaarten en fotogrammetrie beelden. In Indonesië zitten onze CAD engineers met veel verstand van het vectoriseren naar CAD tekeningen. Wij werken met lage lonen landen wat zeker niet nadelig is voor de kwaliteit van handmatig vectoriseren. Sterker nog wij geloven in betere kwaliteit vanwege:

  • » IndiŽrs met uitermate goede discipline en concentratie ook bij hoge werkdruk
  • » door lage lonen meer tijd voor precisie
  • » meer geo referentiepunten voor hoge kwaliteitnorm wat betreft de ligging
  • » vectoriseren handmatig op hoog inzoomniveau

Vraag stellen