Vectoriseren na fotogrammetrie

U wilt uw landkaarten vectoriseren en actualiseren met nieuwe informatie afkomstig van fotogrammetrie? Wij zijn de ideale speler om de luchtfoto’s te vectoriseren en te linken met de overige plankaarten en objectgegevens. Wij houden ons zelf niet bezig met fotogrammetrie. Wij werken samen met externe fotogrammetrie dienstverleners. Onze operationele focus gaat uit naar het vectoriseren van de kaart. Wij maken een nabootsing van de actuele situatie en vectoriseren fotogrammetrie beelden op zeer hoog detailniveau naar digitale kaarten.

Fotogrammetrie projecten vragen om een aanzienlijke investering. Wij raden u aan bij fotogrammetrie de zorg naar kwaliteit hoog te leggen ook voor de verwerking van de beelden. Wist u dat de grote internationale kaartenmakers zelf ook de kaarten laten maken in India? Wij beschikken in India over professionele cartografen die uw fotogrammetrie beelden tegen lage kosten kunnen vectoriseren en koppelen met overig bronmateriaal. Wij vinden India de place to be wat betreft fotogrammetrie kaartenmakers.

Fotogrammetrie beeldverwerking
U kunt op projectbasis bij ons uw fotogrammetrie resultaten laten vectoriseren en updaten. Wij maken een perfecte nabootsing van de geografische situatie en kunnen middels een overlay geografische coördinaten toevoegen, wijzigingen tekenen en koppelingen maken met specifieke objectdata. Wij richten ons wat betreft fotogrammetrie op landkaarten, plattegronden ten behoeve van GIS of civiel techniek projecten. Wij verrichten geen fotogrammetrie beeldverwerking diensten ten behoeve van de medische sector.

Meer informatie

Vectoriseren voor bedrijven in de volgende regio's :
Vectoriseren in Friesland Vectoriseren in Groningen
Vectoriseren in Flevoland Vectoriseren in Utrecht
Vectoriseren in Drenthe Vectoriseren in Overijssel
Vectoriseren in Gelderland Vectoriseren in Brabant
Vectoriseren in Limburg Vectoriseren in Zeeland
Vectoriseren in Rotterdam Vectoriseren in Leiden
Vectoriseren in Den Haag Vectoriseren in Delft
Vectoriseren in Amsterdam Vectoriseren in Haarlem
Vectoriseren in Zaandam Vectoriseren in Alkmaar