Vectoriseren

U beschikt over een archiefkast vol met technische tekeningen, plattegronden en landkaarten die u wilt vectoriseren voor een nauwkeurige digitale kaart. Professioneel vectoriseren vraagt om discipline, kennis en tijd. Daar waar wij adviseren om het ontwerpen van nieuwe CAD tekeningen door Nederlandse technici te laten uitvoeren. Zo geven wij een aanbeveling voor de Indiase technici voor het vectoriseren van uw analoge tekening, plattegrond of kaart.

Vectoriseren met perfecte prijs- kwaliteitsverhouding

De kwaliteit van de input is het fundament voor de kwaliteit van de output bij automatisch vectoriseren. Er is in dat geval een editor nodig die de correctie van de digitale tekeningen en plattegronden uitvoert. De kwaliteit van handmatig vectoriseren vinden wij veel beter met een lagere foutmarge. Onze engineers hanteren een overlay en vectoriseren met precisie een gedetailleerde nabootsing van het origineel in vector format. Vectoriseren in detail vraagt om tijd. Wij adviseren u om deze projecten te doen met lage lonen in India.

Vraag stellen

Vectoriseren met precisie

U wilt met goede kwaliteit vectoriseren tegen een scherp tarief. Er zijn grote belangen gemoeid met de betrouwbaarheid van de tekening. Een machinebouw tekening met fouten kan leiden tot hoge kosten in prototypes. Een onjuistheid in een bestemmingsplan kan leiden tot vergunningsrecht claims. Achteraf correcties maken met vectoriseren, is inefficiŽnt en duur. Om deze reden is het van belang dat er voldoende tijd gewerkt kan worden aan nauwkeurig vectoriseren.

De meeste opdrachtgevers hebben interesse in onze Indiase CAD engineers en GIS cartografen cartografen vanwege kostenbesparingen. Wij geloven in kostenvoordeel maar ook in betere kwaliteit. Zodra een engineer meer tijd kan besteden aan vectoriseren. Dan kun je op zeer hoog inzoomniveau tot in detail een gedetailleerde CAD tekening opleveren met kwaliteitcontrole en meerdere layers.

Vectoriseren en actualiseren

We worden soms gevraagd voor projecten waarbij fotogrammetrie vooraf gaat aan vectoriseren. Veel landkaarten worden geactualiseerd met luchtfoto’s en vectoriseren. De actuele ligging van vastgoed in relatie tot het bestemmingsplan kan in kaart worden gebracht. Voor fotogrammetrie projecten werken we samen met een ervaren partner die professionele luchtfoto’s maakt. Onze kracht is het vectoriseren van de foto’s naar een exacte kaartnabootsing met geo referentiepunten en links naar dossiers.

Vraag stellen